Nevezés

Nevezési adatlap a Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Versenyre

2020/2021

 
Utolsó módosítás: 2020.12.16
 
A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny a 2020/2021-es tanévben az előző évben bevezetett központi nevezést alkalmazza. Nevezni közvetlenül az országos versenyszervezőnél kell. A versenyszabályzat szerint  az iskolai forduló után egy online felületen kell a felkészítő tanárnak a versenyzőket nevezni. Vagyis sem postán, sem a megyei szervezőknél nem lehet. A nevezések kizárólag akkor érvényesek, ha a hivatalos online felületen beérkeznek.
 
Amennyiben a nevező diák élni szeretne a versenyszaályzatban a sajátos nevelési igényű tanulók számára biztosított lehetőséggel, arról a felkészítő tanárnak e-mailt kell írnia (bod@opkm.hu), melybe a jogosultságot igazoló szakértői véleményt is csatolni kell.
 
Minden nevezett tanulóról külön adatlapot kell kitölteni, melyeken így adatokat ismételni kell. Ez plusz munka, de a pontosság kedvéért szükség van rá ezen a felületen. Megértésüket köszönjük!
 

Az egyértelműség kedvéért,

  • a nevezési lapot a rendszer automatikusan elküldi a könyvtárostanár e-mail címére, vagyis arra a címre, amit a nevezési lapon megadott. 
  • Továbbá a nevezési határidő lejártáig több alkalommal is ki fogjuk tenni a honlapra azon intézmények nevét, akiktől érvényes nevezést kaptunk. Az intézmény neve mellett azt is közölni fogjuk, hány tanulót nevezett.
  • Kérjük, csak akkor érdeklődjenek nevezésük felől, ha az űrlap beküldése utáni dátummal közzétett intézményi névsorban nem látják magukat. Annak megjelenéséig legyenek türelemmel! Köszönjük!
 
Az online nevezési űrlap elérhetősége: https://forms.gle/sMdKuKyzQQ7uHLhY7
 
A versenyre nevezés határideje: 2021. január 22. péntek 24 óra
 
A nevezési lapon kért adatok ebben a fájlban megtekinthetők. Ennek megtekintését javasoljuk, hogy a szükséges adatokat a kitöltés előtt összgyűjthesse.
 
Köszönettel:
 
Az OPKM munkatársai